Tricolor Al Neva

Tricolor Al Neva
Tricolor Al Neva

Vídeo: Tricolor Al Neva

Vídeo: Tricolor Al Neva
Vídeo: БЕСПЛАТНОЕ ОТОПЛЕНИЕ ДОМА своими руками КАК не платить за отопление | Для Людей 2023, Desembre
Anonim

Un edifici representatiu amb un edifici principal i dues ales simètriques va sorgir a la part sud-est de la planta d'Obukhov com a part del complex vegetal. El volum lacònic en forma d’U es revela a la Neva; entre els nombrosos edificis industrials, destaca pel clar desig dels autors de reunir edificis utilitaris i donar-li algun tipus de representativitat. La façana principal s'accentua amb un porxo de granit amb un dosser molt estès.

El frontal principal de l'edifici està revestit de línies verticals verticals, que semblen un pòrtic gegant a l'esperit de Noah Trotsky. La composició clàssica general amb sòcol, cos principal i golfes també fa referència a l’estil monumental dels anys trenta. És cert, a diferència dels seus prototips, el nou edifici VNIIRA s’enfronta amb gres porcellànic brillant. En lloc de columnes-pilones-fulles: un dibuix de color pla. El color blau-vermell-blanc patriòtic - la identitat corporativa del client, la preocupació "Almaz-Antey" - a petició seva, es va aplicar a tot l'edifici de la fàbrica.

zoom
zoom
Всероссийский научно-исследовательский институт радиоаппаратуры. Реализация, 2016. Проектировщики: Архитектурная мастерская А. А. Столярчука, Студия 44. Фотография © Маргарита Явейн
Всероссийский научно-исследовательский институт радиоаппаратуры. Реализация, 2016. Проектировщики: Архитектурная мастерская А. А. Столярчука, Студия 44. Фотография © Маргарита Явейн
zoom
zoom

Tot i així, es va fer una excepció per al porxo principal: s’utilitzaven gres porcellànic marró fosc i pedra natural noble. L’orgull de l’arquitecte és el vidre estructural d’alta tecnologia sense enquadernacions rugoses, amb un revestiment de mirall que reflecteix l’aigua i la costa llunyana. La mateixa vista panoràmica s’obre des de l’interior de l’alt i ampli vestíbul.

Всероссийский научно-исследовательский институт радиоаппаратуры. Реализация, 2016. Проектировщики: Архитектурная мастерская А. А. Столярчука, Студия 44. Фотография © Маргарита Явейн
Всероссийский научно-исследовательский институт радиоаппаратуры. Реализация, 2016. Проектировщики: Архитектурная мастерская А. А. Столярчука, Студия 44. Фотография © Маргарита Явейн
zoom
zoom
Всероссийский научно-исследовательский институт радиоаппаратуры. Реализация, 2016. Проектировщики: Архитектурная мастерская А. А. Столярчука, Студия 44. Фотография © Маргарита Явейн
Всероссийский научно-исследовательский институт радиоаппаратуры. Реализация, 2016. Проектировщики: Архитектурная мастерская А. А. Столярчука, Студия 44. Фотография © Маргарита Явейн
zoom
zoom

L'edifici incloïa els laboratoris i l'administració de l'institut. A la planta baixa hi ha: un grup de vestíbul, un ascensor, un servei de seguretat, una sala de control, locals de serveis i enginyeria, així com laboratoris i un menjador. La cinquena a la setena planta estan ocupades per laboratoris. A la part superior es troben les oficines i els locals administratius. Darrere de l'edifici, a prop seu, s'hi adjuntava un edifici de producció i magatzem.

L’aspecte auster i moderadament representatiu del nou edifici, d’una banda, correspon al gènere d’un edifici de fàbrica administrativa i, de l’altra, és força típic per l’estil del seu autor. Els arquitectes que s’han format seguint els estrictes principis del funcionalisme soviètic monumental sovint subratllen la seva continuïtat en relació amb els professors. L’avarícia directa de l’estil sever dels anys setanta avui ja sembla una noble simplicitat i el seu sentit urbanístic us fa nostàlgic de la forta escola soviètica.

Всероссийский научно-исследовательский институт радиоаппаратуры. Реализация, 2016. Проектировщики: Архитектурная мастерская А. А. Столярчука, Студия 44. Фотография © Маргарита Явейн
Всероссийский научно-исследовательский институт радиоаппаратуры. Реализация, 2016. Проектировщики: Архитектурная мастерская А. А. Столярчука, Студия 44. Фотография © Маргарита Явейн
zoom
zoom
Всероссийский научно-исследовательский институт радиоаппаратуры. Реализация, 2016. Проектировщики: Архитектурная мастерская А. А. Столярчука, Студия 44. Фотография © Маргарита Явейн
Всероссийский научно-исследовательский институт радиоаппаратуры. Реализация, 2016. Проектировщики: Архитектурная мастерская А. А. Столярчука, Студия 44. Фотография © Маргарита Явейн
zoom
zoom

La gran escala de la façana que dóna al Neva està dissenyada per a una percepció completa des del terraplè oposat d'Oktyabrskaya i des del pont Bolshoi Obukhovsky. Es crida l'atenció sobre la millora acurada de la zona un cop deprimida. Per descomptat, un color tan brillant a la panoràmica del Neva no sembla gens “estil de Petersburg”. Tot i això, això es deu no només al missatge patriòtic d’aquest client, sinó que és una desgràcia habitual dels nostres nous edificis, els autors dels quals intenten compensar la palesa del clima del nord amb un color variat. Tot i això, el territori del terraplè de Nevskaya no és una zona de dormir. Només podem esperar el veto dels nous estàndards de color de Sant Petersburg, que esperem amb la finalització al desembre del concurs juvenil d’arquitectura i planificació urbana per al desenvolupament d’un concepte per al desenvolupament de noves zones residencials

"L'estil de Petersburg del segle XXI".

zoom
zoom

Recomanat: